diumenge, 19 de febrer del 2012

I ja en tenim una altra...


Això ja s'anima, amics i amigues: ja tenim la segona Rondalla!

Els i les Rondallaires de 5è B del CP Mare de Déu de Gràcia m'han enviat un correu en el que m'avisen de la seva tria. Per a ells, després d'haver investigat molt i deliberat sobre quina havia de ser la Rondalla més genial, la decisió ha estat ben clara: Es falconet

Aquest és el seu correu:

Hola Iqbal,

Novament t'escrivim per dir-te que ja tenim escollida i gravada la rondalla que hem trobat més meravellosa i fantàstica que és la de "Es Falconet".
En primer lloc vam cercar, contar i llegir moltes rondalles. Després les vam classificar i vam elegir les preferides. Les més ben valorades van ser "En Pere de sa Favera", "La flor de Romanial" i "Es Falconet". Finalment vam triar "Es Falconet" en una votació i després l'hem gravada en dos arxius. Aquí tens els enllaços de les gravacions i del text:

Audio Es falconet 1
Ir a descargar

Audio Es falconet 2
Ir a descargar

Rondalla de "Es Falconet"
http://www.box.com/s/15xpqq18yjrcyanub3lo
Esperam que t'agradi i voldríem saber a on podrem veure les rondalles dels altres grups. Adéu.

Alumnes de 5èB del CP Mare de Déu de Gràcia


Què us sembla, estimats i estimades Rondallaires? Realment Es Falconet és una Rondalla magnífica i bé se mereix aquesta fama de meravellosa i fantàstica. A mi, els falcons són els animals que més m'agraden: ja voldria poder dir les paraules màgiques del protagonista i tornar-me falcó !

Però haurem d'esperar a veure si n'arriben més de Rondalles abans de decidir-nos. De moment podeu llegir i escoltar les Rondalles que m'aneu enviant en l'enllaç que tenim a la pàgina de "Les Rondalles" i també hi trobareu el mapa amb els llocs d'on creis que provenen.


Ànims i fins aviat!

Iqbal

2 comentaris:

Científics Intel.ligents. Ceip Margalida Florit.Ciutadella ha dit...

ES JENIAL QUE ES PUGI TRASFURMA EN DIFERENTS ANIMALS!!
CLASE DELS UCELLS

Anònim ha dit...

Hola fillets i filletes de la classe de 5è B de Mare De Deu De Gracia.
Ens ha agradat molt la vostra rondalla.Hem escoltat el vostre audio.Ens ha agradat molt!!!!!!!!

Jéssica, Adrian i Clara.
Escola Dr. Comas Camps.