dissabte, 25 de febrer del 2012

La classe dels ocells ha enviat la tercera Rondalla


Els rondallaires de la classe dels Ocells del Col·legi Margalida Florit, de Ciutadella, ens han enviat la seva Rondalla. Sembla que els ha costat molt decidir-se perquè n'han escoltades moltes i de molt interessants, contades per les seves mares o les seves àvies.

A la fi s'han decidit per la rondalla Na Catalineta i na Catalinota Aquí vos deix el seu correu perquè vos n'adoneu d'allò molt que s'han divertit:

HOLA IQBAL

SOM SA CLASE DES USELLS DA SASCOLA MARGALIDA FLURIT DA CIUTADELA.

TE VULEM DI CE JA EM TRIAT SE RUNDALLA . ES DIU NE CATELINETA I NE

CETELINOTE. ESPARAM CE TEGRADI , NOLTRUS LEM TRUBADE MOLT DIVERTIDE SOBRE TOT QUAN LI SURT ENE CETELINOTA SE POTE DE ASE ENS A CUSTAT MOLT TRIARNE NOMES UNA, PERCA MUS NAN CUNTADES DE MOLT XULES. VAM VENI MAMAS I SAVIAS E CUNTARLES I ENS VAM DIVERTI MOLT .

JA EM PUSAT SA RONDALLA ALLA ON ANS VAS DI I TAMBE LEM GRAVADA.

EM MARCAT A AS MAPA ON TRUBAM QUE VA PASA, A CIUTADELLA DEVORA AS PLA DE SANT JOAN PERCE ESTA DEVORA LA MA.

UNA AVRASADA


A mi també m'ha fet molta gràcia aquesta Rondalla: aniré ben alerta a tapar-me quan el gall canti i a destapar-me quan brami l'ase... o era a l'inrevés ? Millor que escolteu la Rondalla que la classe dels ocells ens ha enviada:







Què us ha semblat? Creis que serà aquesta la Rondalla més genial i meravellosa? A veure si me n'enviau d'altres, rondallaires de les altres escoles, per poder fer una bona triadella!

I moltes gràcies a la classe dels Ocells del col·legi Margalida Florit: vosaltres si que ho sou genials contant rondalles!

Iqbal

3 comentaris:

Anònim ha dit...

És molt xula la vostra rondalla, m'agrada molt perquè ja m´he la van explicar de petita i m'ha agradat tornar-la a escoltar. A veure si us agrada la nostra com a nosaltres la vostre!

Escola Pont de l'Arcada
Marta Martinez Jimenez

Edgar ha dit...

A queta rondalla m'ha agradat molt sobretot la part de quan la mare li diu a la catalineta perquè era molt bona i molt guapa i l'altre filla es deia catalinota perquè feia moltes bestieses.


NOM: EDGAR TORO BEIROA
ESCOLA: PONT DE L'ARCADA
CLASE:MONTAU
DATA:1/3/12

Anònim ha dit...

HOLA CLASSE DELS OCELLS, ENS HA AGRADAT MOLT QUE HAGUEU FET UN COMENTARI!!!!!TAMBE HEM VIST QUE HEU TRIAT LA RONDALLA "NA CATALINETA I NA CATALINOTA", BONA ELECCIÓ!!!

FINS AVIAT

CLARA, IKER I YASIN (3R A DEL DOCTOR COMAS)