diumenge, 26 de febrer de 2012

Vet aquí "La Flor Romanial"Els fillets i filletes de 3r A del col·legi Dr. Comas Camps també s'han apuntat a resoldre el repte i s'han decidit per La Flor Romanial !

Aquest és el correu que m'han enviat:

Hola Iqbal, com estàs? Som la classe de 3r A del Dr. Comas Camps. Hem resolt el repte!! Va ser molt difícil triar la rondalla més genial i meravellosa. Finalment hem escollit "La flor romanial". Aquesta rondalla, pensem que recull tots els requisits que demanaves, a més inclou la majoria dels personatges rondallístics: heroi, fals heroi, agressor, objecte màgic, donant de l'objecte màgic, rei i reina... Ens ha agradat moltíssim. Ens hem ben engrescat fent dibuixos, gravant-la , escrivint-la a l'ordinador . Ja és a la web i localitzada!! Fins aviat! Esperem notícies teves! Fillets i filletes de 3r A del Dr. Comas Camps


Tal com diuen aquests Rond@ll@ires, La Flor Romanial és una rondalla de les clàssiques, amb tots els condiments dels grans contes. M'he divertit molt escoltant la Rondalla en la veu dels fillets i filletes i he de reconèixer que, a més a més, són uns grans dibuixants. Comprovau-ho vosaltres mateixos: aquí teniu la seva versió de la Rondalla i els dibuixos amb que l'han il·lustrada:
Ja tenim un bon grapat de Rondalles, amics i amigues! Ben aviat podrem començar a pensar en quina de totes elles serà la Rondalla que millor puguem contar per la Internet... Però esperem un poc que estic segur que encara ens n'arribaran algunes més!

Iqbal

3 comentaris:

Irina C ha dit...

M'ha agradat molt aquesta rondalla perquè me l'explicaven quan era molt petita.

Escola Pont de l'Arcada
Irina Caballero Ainoza

CLASSE DE PRIMER ha dit...

MUS A AGRADAT MOLT SE RUNDALLA DE SE FLO RUMANIAL PERCE ES CI ES MES BON ALOT AS CUNVERTEX EMB REI.
CLASE DELS OCELLS

Andrea ;) ha dit...

La rondalla que mès m'agradat a sigut la de la flor romanial i d'aquesta rondalla lo que mès interesant he trobat a sigut quan el germà d'en Bernadet el va matar per la flor romanial que en Bernadet avia aconseguit primer.
Crec que els nens i nenes han treballat molt en aquesta rondalla perque els dibuixos i tot esta molt ben fet.