diumenge, 26 de febrer del 2012

Vet aquí "La Flor Romanial"



Els fillets i filletes de 3r A del col·legi Dr. Comas Camps també s'han apuntat a resoldre el repte i s'han decidit per La Flor Romanial !

Aquest és el correu que m'han enviat:

Hola Iqbal, com estàs? Som la classe de 3r A del Dr. Comas Camps. Hem resolt el repte!! Va ser molt difícil triar la rondalla més genial i meravellosa. Finalment hem escollit "La flor romanial". Aquesta rondalla, pensem que recull tots els requisits que demanaves, a més inclou la majoria dels personatges rondallístics: heroi, fals heroi, agressor, objecte màgic, donant de l'objecte màgic, rei i reina... Ens ha agradat moltíssim. Ens hem ben engrescat fent dibuixos, gravant-la , escrivint-la a l'ordinador . Ja és a la web i localitzada!! Fins aviat! Esperem notícies teves! Fillets i filletes de 3r A del Dr. Comas Camps


Tal com diuen aquests Rond@ll@ires, La Flor Romanial és una rondalla de les clàssiques, amb tots els condiments dels grans contes. M'he divertit molt escoltant la Rondalla en la veu dels fillets i filletes i he de reconèixer que, a més a més, són uns grans dibuixants. Comprovau-ho vosaltres mateixos: aquí teniu la seva versió de la Rondalla i els dibuixos amb que l'han il·lustrada:




Ja tenim un bon grapat de Rondalles, amics i amigues! Ben aviat podrem començar a pensar en quina de totes elles serà la Rondalla que millor puguem contar per la Internet... Però esperem un poc que estic segur que encara ens n'arribaran algunes més!

Iqbal

3 comentaris:

Irina Caballero ha dit...

M'ha agradat molt aquesta rondalla perquè me l'explicaven quan era molt petita.

Escola Pont de l'Arcada
Irina Caballero Ainoza

Científics Intel.ligents. Ceip Margalida Florit.Ciutadella ha dit...

MUS A AGRADAT MOLT SE RUNDALLA DE SE FLO RUMANIAL PERCE ES CI ES MES BON ALOT AS CUNVERTEX EMB REI.
CLASE DELS OCELLS

Andrea Mansilla ha dit...

La rondalla que mès m'agradat a sigut la de la flor romanial i d'aquesta rondalla lo que mès interesant he trobat a sigut quan el germà d'en Bernadet el va matar per la flor romanial que en Bernadet avia aconseguit primer.
Crec que els nens i nenes han treballat molt en aquesta rondalla perque els dibuixos i tot esta molt ben fet.