diumenge, 12 de febrer del 2012

M'ha arribat la primera Rondalla!


Benvolguts Rondallaires, el grup de 5è A de Mare de Déu de Gràcia, de Maó, ja s'ha decidit per quina és segon ells la Rondalla més interessant i genial per a ser contada per la Internet. Llegiu, llegiu el que m'han escrit en un correu electrònic...

Hola Iqbal,
Som la classe de 5èA de Mare de Déu de Gràcia de Maó. Nosaltres hem triat la rondalla "Ses tres paraules de la Reina", perquè ens sembla que et pot agradar i compleix les teves demandes. Esperem que t'agradi, ja que nosaltres l'hem trobada molt divertida .
Ja l'hem col·locada al mapa de les rondalles.
Ens fa il·lusió veure que hem estat els primers en penjar-la. També l'hem enregistrada perquè la puguis sentir contada per nosaltres.
Esperam notícies teves!
Classe de 5èA

Moltes gràcies estimats Rond@ll@ires de 5è A de Mare de Déu de Gràcia!
La veritat és que l'he trobada molt divertida aquesta Rondalla i he rigut molt imaginant-me la cara de la filla del Rei quan aquell espavilat d'en Pere li contestà la tercera paraula ;-)

Així que ja ho sabeu, resta d'amigues i amics Rond@ll@ires: si voleu llegir la rondalla de Ses tres paraules de la Reina, feis clic sobre la Reina, i si voleu escoltar-la en la veu dels nostres amics, feis clic al reproductor d'àudio.


Fitxau-vos també en el mapa que trobareu en aquest enllaç. Ells creuen que aquesta rondalla és pròpia d'on l'han marcada al mapa:

Què hi trobau el altres Rond@ll@irs? Creis que pot ser aquesta la Rondalla més genial? En sabeu alguna altra? Esper les vostres notícies!


Fins aviat!

Iqbal

6 comentaris:

Mia ha dit...

Aquesta rondalla és com una lliçó dient que el que té menys possibilitats, el més simple pot ser el que (en aquest cas) a consegueixi casar-se i respondre les 3 preguntes de la reina. Vaja que t'ensenya que mai et rendeixis.

Anònim ha dit...

A mi la rondalla què més m'agradat a sigut la de "ses tres paraules de la Reina".
Aquesta rondalla m'ha agradat molt perquè m'ha cridat l'atenció que al final les tres coses que havia trobat en Pere per terra, tenien valor.

Del Cicle Superior de l'escola Pont de l'Arcada.

Joel Soto

Científics Intel.ligents. Ceip Margalida Florit.Ciutadella ha dit...

MUS A AGRADAT MOLT SE VOSTRA RUNDALLA. AS FINAL EN PERE A ESTAT ES MES ESPEVILAT DE TOTS.

Anònim ha dit...

Hola 5è A!
Som en Joan i n'Ibai de la classe de tercer del DOCTOR COMAS.
Ens a agradat molt la vostra rondalla

Adeu 5è A!!

Marta O ha dit...

Molt bé m'ha agradat molt aquesta rondalla. Està molt ben explicada. És molt divertida perquè en Pere que sembla que no aconseguis els 3 objectes i eren els que estava recollint de camí.

Marta O.
La Mola. Escola Pont de l'Arcada

Paloma ha dit...

Hola, m'agrada molt aquesta rondalla,
és molt interéssant